П`ятниця, 19.04.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Червень » 12 » «Свобода» - кістка у горлі влади. Або, за що ненавидять українських націоналістів.
17:21
«Свобода» - кістка у горлі влади. Або, за що ненавидять українських націоналістів.
Олег Тягнибок:
«Нація, яка не має честі, приречена бути бідною»



…Мовиш: «Нині інші війни».
Ну, то іншу зброю куй.
Ум гостри, насталюй волю,
Лиш воюй, а не тоскуй!

Лиш борися, не мирися,
Радше впадь, а сил не трать.
Гордо стій і не корися,
Хоч пропадь, але не зрадь!...

Іван Франко

Правда сьогодні штука дорога. За неї приходиться інколи платити життям. Хоча Біблія твердить, що хто правдивий, той спасенний. А позаяк головним ідолом нині є гро­ші, то й біблійні істини вже дав­но не мають сили, бо загал на чолі з багатьма попами б’є поклони мамоні.

Зате ходимо до церков, ревно мо­лимося, видячки «поїдаємо» свічки, а результат один – безчестя, безду­ховність і продажність вирує як се­ред громад, так поодинці. Чорна за­висть і абсолютна неповага до са­мих себе, своїх співгромадян пожи­рає нас живцем. Брехня, ницість, словоблудство, все те, проти чого Святе Письмо заполонили людей у погоні за грошовими «потоками». Не розуміють сердеги, що багатий нічого не забере на той світ, а бідний нічого не залишить на цьому, ок­рім… питання нашого існування да­лі, що тривожить не на жарт. Адже після сьогодні наступає завтра і піс­лязавтра. Тож, аби у погоні кожного за копійкою ми всі разом не втра­тили все. Бо довкола нас снуються неблаговидні справи багатьох «при­язних» сусідів, котрі ревно дбають про кінчину України, як держави. Кожен з яких мріє сном рябої коби­ли вхопити собі ласий шматок укра­їнської землі під любим приводом: чи то національної, культурної або просто автономії, а ще краще тихої безкровної інформаційно - бізнесо­вої окупації. Напхавши своїх плат­них емісарів від Закарпаття до Дон­басу, котрі від великої толеранції до них з боку влади, шкодять де лиш можуть. Одні втирають нам про «ти­сячолітню» Мадярщину, інші про та­ку саму Росію і Румунію. Чим збива­ють український народ на різні мос­ковські, мадярські (русинські), жи­дівські, румунські манівці. Що твер­до доказує діюча влада даючи всім потрохи, а Москві сповна.

Розжовувати це детально не пот­рібно, бо ви самі навіть з геть «ук­раїнським» тєлєвідєнієм бачите, що робиться у державі та поза нею. За відверту антиукраїнську по­літику, українофобію прези­дент щось, як і за розгул корупції, нікому рученьки не ламає, як обіцяв.

Рекламовані кримінальні справи не що інше, як зведення особистих рахунків та пошуки цапів - відбу­вай­лів, аби відвернути народну увагу від того, що пече і виїдає очі людям. Знову стоїть питання мови, повер­нення вкладів, котрі самі й вкрали, морочать голову бездарним україн­ським футболом далі обіцяючи вже краще у 2012 році. Чим опускають нас до рівня самців і самок зі шлун­ковим інтересом у російських теле­серіалх з їхніми гостями на різних кулінарних шоу. При цьому паку­ючи рабів несусвітніх і безхре­бет­них смертельними їжею та напоями, смертоносними ліками, виганяючи з України талановитих і роботящих горбатитись на інші народи. Без пе­ребільшення можна сказати – гено­цид українського народу триває.

Все це від того, що ми припи­нили всередині суспільства шану­вати правду, здорові людські від­носини один з одним. Саме зав­дяки цьому наші предки способом свого життя зберегли нам велику і багату Україну. Україну, яка дала світові плуга і навчила орати зем­лю, Європі – конституцію і циві­лізацію, Москві цілу Росію нав­чивши її читати та писати, вірити Богові. А ще їсти ложкою.

Розумію, для когось вона не сприйнятна ця правда. Та що по­ро­биш, визнана сьогодні багатьма сві­тилами історичної науки. Як те, що нинішніх «великоугорців» ніхто б і не згадав, якби не лицарі-лучники князя Данила Галицького, захис­тивші мадярів від місцевих племен під час переходу їх на Закар­паття. Попутньо спитаю – то кому потрібно класти пам'ятники нашим угорським сусідам? Коротка пам'­ять у них. Невже забули 1956 рік, як ко­лишні вояки УПА стали на захист свободи Угорщини проти московсь­кого окупанта? Так само, як у Чехо­словаччині 68-го.

Більше того, наші «щирі друзі» сіють між єдинокорінним україн­ським народом братоненависну ворожнечу: русин не українець, за­хідняк не східняк, бойко не лемок, гуцул не полтавець, хоча чимало ко­заків воювали проти польських гно­бителів поруч Олекси Довбуша.

Парадокс ще в одному, можливо найважливішому – вже й «бога» кож­ний хоче мати свого, «правильно­го». Хто московського, хто рим­сько­го, хто чорного, а хто жовтого. Аби лишень не єдиного, свого, святого.

Тому ВО «Свобода» Олега Тяг­нибока продовжує робити все мо­жливе, аби припинити антиукраїн­ську, спустошуючу людські серця і душі істерію, не даючи ворогам і вороженькам розчленити єдиний народ, єдину Україну, відкриваючи людям очі на правду про українців, справжній стан справ земних у вільній від справедливості держа­ви. За що отримує з боку владних манкуртів кримінальні справи за … захист прав українців на власній землі. А ще ненависники розпуска­ють зіткані у владних кабінетах плі­тки про фінансування «Свободи» коломойськими і фірташами. За своєю генетичною суттю далеких від духовних цінностей українців.

Питання. Що було б у «демо­кратичних» ЗМІ, якби «Свобода» простягла руку до якогось олігар­ха? Думаю, зрозуміло. А замовні, платні статті в інтернеті проти «Свободи» мусять бути. Як же іна­кше? Тільки не потрібно бути пов­ними лохами тим, хто те все читає.

9 травня у Львові ВО «Свобода» при підтримці тисяч українців вис­тупило проти розгортання черво­но­го прапора, привезеного під охо­ро­ною міліцейських кордонів «гас­тя­мі» з Одеси і Криму, виконуючи рі­шення суду та місцевих рад різ­них рівнів. А хіба могло бути інак­ше піс­ля того, що виробляли біль­шовики з людьми на західній Україні?

Що ж вигукували на вулицях Львова «гості»? Хахли параша – па­бєда наша! Вибачте, як тут втрима­тись, аби не заїха­ти у пику?! Хоча, це явно справа СБУ, котра б мала покласти на місце таких. А не піарити їх «не­щас­них» по телебаченню. Де «по­биті» львів’янами ве­терани?..

Віддаляючись від львівських подій зро­зу­міло одне – Кремль спланував провокацію, Верховна зРада підтри­мала, правоохоронці вті­лили у життя цю ганьбу з побиттям людей за че­рвоний прапор на всю Європу. Янукович теж отримав чергового по­літичного ляпаса від своїх же. Виставивши во всю кра­су під портретом Сталіна і се­рпа­стим, молоткастим символом, за­кон про який таки підписав.

Земляче! Навчився рахувати доляри і євро, навчися мало думати своєю голо­вою, а не чужою. Бо поки-що віри­ш брехунам, ковта­ючи після чого чергову гірку пігу­лку обману і зра­ди. Дружно на чер­гових виборах прямуючи під регіт злодіїв та прой­дисвітів до краю спі­льної прірви. Замість того, щоби спинитися, по­вернути у правиль­ний бік й піти по шляху порятунку себе, своїх дітей, своїх родин – України. Наголо­шую, у потрібно­му напрямку! Для всіх хто вважає себе українцем, а не якимось амор­фним, вимираю­чим безпам'ятним бидлом без роду і племені.

Основні політичні гравці вже ро­зпо­чали передвиборні ігри з наро­дом. Слава Всевишньому, що недо­лугі, позаяк далі використовують краплені політичні карти з тими са­мими одіозними руйнівниками України. Новітні комсомольці ні­чо­го путнього придумати не в силі. Ок­рім саджання деревцят, вируба­вши тисячі гектарів лісу у Карпа­тах та ко­муністичних суботників. Бо у нашо­го народу споконвіку бу­ла толока. Хто манить Європою, хто Росією, хто кличе відвідати Із­раїль. Ось тільки за українську Ук­раїну ніхто нікого не кличе, окрім «Свободи».

Щоби краще це зрозуміти, пот­рібно ознайомитися з програмою захисту українців ВО «Свобода». І просто порівняти її із словесно-писаною діареєю інших «захисни­ків» народу. Можливо цей раз ще виторгуєте за свою душеньку-голос сто гривень чи доларів. А далі?...

А ми таки чогось варті, раз ук­раїнських націоналістів так не­навидить ця влада та окремі пере­вертні серед народу. Бо наша пра­вда вистраждана поколіннями ка­тованих та нищених за цю саму правду дідів і прадідів.

Ми завжди стоятимемо проти моря безпросвітньої глупоти, якою завантажують вас щоднини різно­шерсті покидьки, привчаючи до то­го, що ви слабкі, безвольні і без­духі. Всі побачили японців з їх­ньою страшною бідою. Дивуємось один перед одним силі і волі цього надзвичайного народу, злитого ду­хом самураїв і камікадзе у єдину на­цію. Невже не засмоктало кожного з нас десь там у потаємному, перед Господом – а що, ми гірші, чи дурніші, чи бідніші?

Ні! Просто годі плакатися у ган­чірку, що такі нещасливі. Потрібно ставати докупи, щоби раз і назавж­ди навести лад у своїй хаті, вирвав­ши душу від диявола Господу і Україні. Насамперед думати про підростаюче покоління, витягнув­ши його із пивної бочки та нарко­тичного дурману.

Нехай до нас їдуть на заробітки, а ми будемо заробляти добрі гро­ші вдома. Не ми маємо видайкувати кре­дити, а Україна може кредиту­вати інших, створивши найсп­рият­ли­віший інвестиційний клі­мат у де­р­жаві. Про наші земельні ресурси вже говорити соромно. Треба ЗМІ­НИТИ СИСТЕМУ влади, а не ку­пувати картоплю, гречку та інше за кордоном. Нехай багатіють наші фермери і підприємці. Бо мало ли­шилось – скоро й землю нашу про­дадуть, як не захистимо.

Хай сусіди переживають, аби ми у них не спитали за наші землі, як за те, що вони виробляли з укра­їнцями впродовж століть. Хочемо жити, мусимо робити так, аби зай­няти відповідне місце у світі.

«Свободі» з плазуючими не по дорозі. Тому, незважаючи на ша­лений спротив різної антиукраїн­ської братви, «Свобода» готова йти разом з вами до омріяної, справжньої Вільної України. Де сила держави і добробут людей матимуть перше місце у тих, хто при владі. Хто об'єднає нарешті країну у єдине духовне поняття – Українська Нація.

Господь дав нам задницю аби на ній сидіти, а голову, щоб ду­мати. А не навпаки. То може вже досить гнівити Бога?...

Петро Дідух

Категорія: Політика | Переглядів: 5305 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 EllenSact  
0
Πpивeт!
Я пpивeтcтвую женщин, y котoрыx xватает мужeства наcлaдитьcя любовью многиx жeнщин и выбрaть ту, котoрая бyдeт еe лучшим дрyгом вo вpемя yхaбистой и cумaсшeдшeй дoрoги, называемой жизнью.
Я xoтелa быть этим дpугoм, a не пpостo cтaбильнoй, надежнoй, скyчной дoмохозяйкoй обычнoй cyпpужеской паpы.
Mнe 24 лет, Эллeн, из Дании.
Мoй прoфиль здеcь: http://neufulsackklareth.tk/zpg-68942/

7 CatherinaSn  
0
Πpивeтǃ
Πрошу пpощeния зa cлишком кoнкрeтнoe coобщeние.
Μы с моeй девyшкой любим дpуг дpугa. И вce у нaс здoровo.
Но... нaм нужeн мужчинa.
Ηaм 28 лет, из Румынии, мы также знаем английский язык.
С нами никогдa не бывaет скучноǃ И не тoлько в paзговоpе...
Меня зoвут Kатеpинa, мой профиль здeсь: http://animlarcabirthra.tk/rdx-12641/

6 Elenasl  
0
Πривет!
Я заметила, что мнoгие паpни предпoчитaют oбычных девушeк.
Я аплодиpую мужчинaм, y котopыx xватилo cмелости нacладитьcя любoвью многиx жeнщин и выбpать ту, кoтoрая, как oн yзнал, бyдет eго лучшим дpугoм вo вpемя уxабиcтoй и cумacшедшей дороги, назывaeмой жизнью.
Я хотeлa бы быть тoй подpyгoй, a не прocто cтaбильнoй, нaдeжнoй и скyчнoй домохoзяйкoй.
Мне 27 лeт, Eлена, из Чехии, тaкжe знаю aнглийcкий язык.
В любoм слyчае, вы мoжeте найти мoй прoфиль здеcь: http://zvolalevot.tk/idl-46920/

5 Karinabub  
0
Πривeтǃ
Я зaмeтила, что мнoгие пaрни прeдпочитают обычныx дeвyшeк.
Я aплoдиpую мужчинaм, у котoрыx xвaтило cмeлоcти насладитьcя любoвью многих жeнщин и выбрaть ту, котоpая, как oн узнал, бyдeт его лyчшим дpyгoм во вpeмя yxaбиcтой и cумaсшедшeй дopoги, называемой жизнью.
Я xотeла бы быть тoй подpугoй, а не прoстo cтабильной, нaдeжной и скучнoй дoмoxoзяйкoй.
Mне 26 лeт, Каpинa, из Чеxии, тaкжe знаю английcкий язык.
B любoм cлучае, вы мoжетe нaйти мой пpoфиль здecь: http://trenfecbiocemalgla.tk/idi-94774/

4 Mateoceme  
0
Создaй ее клон в этой игpеǃ!! http://gerphealthther.cf/prd-4291/
И oттрaхaй eе бeз oгрaничeний, так кaк вcегда xoтел. Οнa тебe нe откaжeтǃ
Ecли хочешь - траxни не толькo eе, нo и eе подружкy. Одновpеменнo!
... a мoжет ты xoчeшь что бы oнa тpаxнyлa тебя? :)

3 ElenaMew  
0
Привeт!
Boзможно, мoe сообщениe слишком cпeцифичнo.
Ho мoя стаpшая сecтрa нaшлa здecь зaмeчaтeльногo мужчинy, и у ниx прeкраcныe oтнoшения, а кaк наcчeт меня?
Мнe 23 лeт, Eлена, из Чeхии, aнглийcкий язык тожe знаю.
И... лyчше cкaзать сразy. Я бисексуальна. Я не peвную к дpугой жeнщинe... oсoбeннo если мы зaнимаемся любoвью вместe.
Aх да, я очень вкуснo готовлюǃ И я люблю не толькo готoвить ;))
Я наcтoящaя дeвушка и ищу сеpьезные и гоpячие oтношeния...
Β любом cлучае, вы мoжетe нaйти мoй профиль здеcь: http://qualasipa.tk/topic-46037/

2 Nataliasn  
0
Неllо all, guуѕǃ I knоw, mу mеssаge may be toо spеcіfiс,
Βut my sistеr found nіcе man here аnd thеy marriеd, so hоw аbоut me?ǃ :)
I am 23 уearѕ оld, Νаtаlіa, frоm Ukrаіne, Ι know Еnglіsh and German languаges аlsо
Αnd... I havе ѕресific disеaѕe, nаmed nymphоmаnia. Whо know whаt іs this, саn undеrѕtand mе (bеttеr to ѕау it immediаtelу)
Αh yeѕ, I cоok verу tastу! and Ι love not оnlу сoоk ;))
Im reаl gіrl, not рrоstіtute, and lооkіng for ѕerіous and hot relatiоnship...
Anуwaу, yоu can fіnd my profilе hеre: http://ibkepi.tk/user/95217/

1 мовчун  
0
Пан admin, а памятаеш слова:-"Життя тривае i точиться вiйна"?(пробач за букви, шрифт росiйcький), чи може вже забув? А що змiнилось? НIЧОГО!!! Тому, що як була навкруги гниль, так i залишилась! В 94-96-му була можливiсть - ПРОСРАЛИ!!! А тепер, що? З ким? Куди? Ти бачиш гiдного? Достойного "пастуха" нема!!! А загалом все зводиться до одного:-"Говорили-балакали, сiли та й заплакали"!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама