Понеділок, 29.04.2024, 17:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Червень » 4 » Депутати засвітились на повну
13:49
Депутати засвітились на повну

24.05.11 відбулась п'ята сесія Тячівської райради шостого скликання. Після вступного слова голови Михайла Данилюка, вручено грамоти іменинникам та відзнаку «За розвиток Тячівщини» п. І.А. Біланичу у зв'язку із його 70-річчям і плідною роботою на благо району. Показово, що досі депутати, громадяни Укра­ї­ни не знають, чи не хочуть виконувати державний гімн, що неприпустимо для народних обранців.

Довго говорили про дороги комунальної власності з обласним представником. Вияснили, що коштів на них цього року виділено набагато менше ніж тогоріч. Чомусь ніхто не промовився жодним словом про корупцію у даній сфері народного господарювання.

Як стало відомо із задумів районної влади, основ­ною проблемою Тячівщини є освітлення населених пунктів. Тому, пропозиції депутатів Сергія Рабаджі, Василя Мейсароша, Василя Каганця, Василя Йовдія, представників «Єдиного Центру» і «Батьківщини» щодо переведення цих коштів на ремонт доріг у «Партії Регіонів», «Сильної України», одного ко­муніста та окремих колишніх «помаранчевих» під­тримки не знайшли.

Депутат Андрій Терпяк всю провину за стан доріг поклав на уряд України.

Далі цікавіше. Виявляється, що лампочки ілліча таки є найважливішою справою діючої влади, бо значна частина коштів на школи, дитячі садки, культ­освітні заклади району теж переведена на освітлення. Як без того – були суперечки, крики, але депутати зі здоровим глуздом програли. На що екс-голова РДА Василь Йовдій покинув депутатське зібрання.

Депутат Михайло Довжанин рахував голоси як умів. А ще вирішували проблему буйволів і овець, котрих поважать усі, бо голосували нормально. Буй­воляче молоко, бринза і вурда з'єднали депутатів докупи.

На сесії створено депутатську фракцію «Фронту Змін», головою якою став депутат Василь Бонка. Проголосовано за групу «За Тересву!», до якої тересвянець, голова ради не увійшов.

Районний прокурор подав на розгляд чинної сесії протест щодо рішення першої сесії про приведення регламенту згідно чинного законодавства. Де у порушення того самого законодавства, більшість про­го­лосувала за спрощену процедуру зняття з поса­ди заступника голови райради.

Під за навіс цього штампованого за компартійним зразком зборища, депутат Іван Дьолог зачитав заяву про припинення співпраці між опозицією і більшістю. Доцімборувались, одним словом.

Депутат М. Переганя у «Дружбі» пише про «істе­ричні викрики, грубі висловлювання» та про регла­мент і мораль опозиції. Я погоджуюся з цим повніс­тю. Бо на таких «обранців», що являє собою кагал більшості крику мало. Потрібні інші дії за їхнє «пік­лування» про громаду краю. І кому ганьба має бути, люди вже давно знають без «Дружби» і Перегані. Народ давненько гомонить між собою, що пора декому вже й «засвітити», правда не лампочками.

Ось так депутати від більшості забезпечили Тячів­щину повним електричним освітленням. Хотіли ще закупити кожному мешканцю району по протигазу на 22 млн. 122 тис. грн. Це єдине, що вдалося депутатам від опозиції не допустити навіть на розгляд сесії. А то б зажили у протигазах з лампочками!

А поки-що маємо тверду надію, що Тячівщину буде видно вночі навіть з космосу.

Петро Дідух,

депутат райради.

Категорія: Політика | Переглядів: 814 | Додав: admin | Теги: тячівська райрада, сесія, Тячівщина, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама