Субота, 27.04.2024, 01:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » Економіка
Економіка :

За найбільшим експортом укра­їнського зерна маячить фігура ро­сійського прем'єра. 

Владімір Путін зі своїми донець­кими улюбленцями створив аналог РосУкрЕнерго – РосУкрЗерно («Хліб Інвест»), яким керує лідер за­карпатського «Фронту Змін» Яце­нюка Роберт Бровді. Таким чином Росія отримала доступ до ринку зер­на України, що належить до п'ятірки найбільших експортерів хліба у світі. ... Читати далі »

Переглядів: 900 | Добавив: admin | Дата: 12.06.2011 | Комментарії (0)

Економіка :

Широке багатство природно - рек­реаційних ресурсів, вигідне гео­графі-чне розташування, ­різно­мані­тна куль-турно-історична спадщина Закарпат-ської області та зокрема на­шого ра-йону створює чудові пере­думови для розвитку як внутріш­нього, так і для міжнародного в'їз­ного туризму. 

Звичайно, розвиток напрямку по­т­ребує значних фінансових інвести­цій у будівництво доріг, готелів, ту­ристичних баз, санаторіїв тощо. Що в наш час є майже неможливим. Але є речі, які не потребують великих фі­нансів, а створюють набагато бі­ль­­ше привабливості для туристів, і я вва­жаю що ці питання потребують неві­д­кладного вирішення. Отож, най­пер­ше, що кидається в очі гостям райо­ну, це доро­ги, узбіччя, береги во­дойм, лісові насадження, які засипа­ні різного ро­ду сміттям, починаючи від паперу, скла, пластикових пля­шок, дерев'я­них відходів, закінчу­ючи взуттям. ... Читати далі »

Переглядів: 808 | Добавив: admin | Дата: 12.06.2011 | Комментарії (0)

Економіка :

«Податки — це плата за цивілі­зацію» — колись сказав всесвіт­ньовідомий англійський еконо­міст Адам Сміт. Як кажуть, нічого ні додати, ні відібрати. Звичайно, до цих слів не можна не апелюва­ти, але не в наших вітчизняних реа­­ліях, де медици­на, освіта, пра­вопорядок та інші цивілізаційні бла­га є безкош­товними лише на па­пері Ко­нсти­туції. Як є насправ­ді — всім ві­до­мо. Отже можна поди­скутувати з цього приводу...

З 1 січня 2011 року вітчизня­ний бізнес живе за новим податковим Кодексом, при цьому його форсо­ване прийняття у Вер­ховній Раді України щодня дає свої плоди. Слід визнати той факт, що пода­тковий кодекс не змогли прийня­ти коли­шні прези­денти Л. Кучма про­тягом двох ка­денцій та В. Юще­нко. Не­зважа­ючи на ніби-то добру політи­чну волю влади у нас все як завжди — ліс рубають, трі­ски ле­тять, як ка­жуть в народі. На жаль, ці «тріс­ки» дають вкрай не­гативні резу­ль­тати — щомісяця кі­лькість су­б'­є­к­­­тів підприємниць­кої діяль­нос­ті, які закривають свої об'єкти зростає як на дріж­джах. А за кож­ним зак­ритим під­приємцем сто­їть сім'я, працівни­ки, зменшення над­­ход­ження до бюджетів всіх рів­нів і так далі. Росте ар­мія безробітних.

Тому хочеться більш конкрет­но проаналізувати наслідки прий­нят­тя нового податкового закону.

... Читати далі »

Переглядів: 782 | Добавив: admin | Дата: 06.04.2011 | Комментарії (0)

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама