Неділя, 05.05.2024, 16:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Лютий » 23 » Довкола новин
19:43
Довкола новин
Колись російська еліта ви­вчала українську мову, щоби читати «Кобзаря». Сьогодні бере сумнів, чи наші вчи­телі знайомі з творами україн­ського Пророка.

***

ВО «Свобода» подало позов до суду на попа Си­дора за розкольницьку антидержавну агітацію. Чи справедливим буде Закар­патський суд? Бо «слуга бо­жий» закликає брати проти українців зброю.

***

У Грузії поміняно 95% поліцейських, чим покін­че­но з розгулом злочин­ності. Французські полі­цейські їдуть до грузинсь­ких міня­тись досвідом. Ос­новна злочинність скон­центрова­на нині в Україні і Росії, бо білоруси теж не дрімають.

***

Табачнік видав елек­тронні підручники для школярів. Старшокласни­ки у шоці від безлічі поми­лок у них. Оце «вчений»-міністр !

***

Справу журналіста Гонгадзе «завершено». Винним вийшов Кравчен­ко, котрий ще й два рази застрелився. Кучма поти­рає руки.

***

На Тячівщині вперше проведено огляд-конкурс Різдв'яних вертепів се­ред учнів шкіл та ДНЗ, орга­ні­зований депутатом ВР Ук­раїни В.В. Петьовкою. Задо­воленими залиши­лись всі, а діти отримали за призові міс­ця цінні пода­рунки-призи.

***

У с. Руське Поле пов­ністю відсутня дамба, яку необхідно негайно збуду­вати. Інакше вода знесе з-д міст. Потрібні кошти хача б на 1,5 км захисної споруди (всього 7 км).

***

Лікарські обходи дітей у селах району – елемен­тарна фікція. Зате у звіт­них паперах все в порядку.

***

У кабінеті відділу внут­рішньої політики РДА «ся­ють» «державні русинські» пра­пори вкупі з «регіональ­ними». Хто хоче розколу Украї­ни, і хто сьогодні зна­ходи­ться на роботі у дер­жавній службі України?

***

Щойно розпочався без­візовий режим з Ізраїлем, як купа їх ринула в Україну. Недаремно у Приват­банку роздають агітки про єврейських мудре­ців, похованих у нашій країні. То ж готуймося до «паломні­чества со всєво міра». Чи не тому влада збирається швидко прий­няти закон про продаж зем­лі?...

***

У Сімферополі всі праці­вники цирку вступили до па­ртії Регіонів. «Ну как тут не смеяться и правды не ска­зать, ворон на свете много, да некому стрелять!” - писав білоруський кобзар Янка Купала. А загалом - цирк є цирк, ось тільки щось клоу­нів забагато.
Категорія: Коротко | Переглядів: 753 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама