Неділя, 05.05.2024, 18:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Червень » 4 » Довкола новин
14:35
Довкола новин
Обіцянки Януковича і «регіоналів» зменшити ціну на газ приказали довго жи­ти. Кремль взяв цю колоні­альну владу у лабети твер­до. А Федорович каже Єв­ропі, що в нас судді чесні.
***
Працівники Тячівської РДА продовжують масово вступати до ПР у робочий час у приміщенні адмініст­рації. Навіщо тоді штаб?
***
Сталося! Закарпатське радіо-ФМ заспівало укра­їнською. Ще б закарпатсь­ких пісень додали – ціни би не було.
***
Грузія проводить люс­трацію старої компартій­ної банди. Але колишні на чолі з Бурджанадзе не зда­ються при допомозі Моск­ви. Саакашвілі, хлопець у ви­шиванці плювати у смач­не грузинське чинахи не дає.
***
Безвізовий режим з Ізра­ї­лем швидко дав плоди. По Тячівщині вже тусуються пейсаті люди, приміряю­чись до чогось. Дивіться люди!...
***
Хоча ніхто не відміняв закон про заборону гра­льних апаратів, луплять у них всі, навіть міліціонери і діти з пляшками пива.
***
Закарпатські монашки тікають із теренів сходу України. Там православ­ную охопили жидівські сек­ти. Вдень попи моляться Ісу­су, а вночі чортові. Не дай Боже такого на Закарпатті.
***
Московські попи взя­лися за бродячих собак – відстрілюють бідолашних. Ось тобі і не убий! Їй Богу, бєс папутал.
***
Окремі міліцішти їз­дять у своїх автівках з ру­синськими символами. Пропонуємо – зняти з погон тризуби, начепити ведме­диків, а на кашкети москов­ські і мадярські три кольори, представляючись громадя­нам «Я есьм русін». При цьо­му брати не гривнями, дола­рами чи євро, а рублями і форінтами. Можна монго­льськими тугриками, бо ру­сіном може стати й монгол.
***
Багато мешканців Тячі­вщини воліють лікува­тись і народжувати у Ху­сті, Мукачеві, Ужгороді. Чи переживає районне медич­не керівництво цим явищем і його причинами? Що явля­ється ганьбою для наших ес­кулапів.
***
Одеса сокотить черво­ний прапор. Краще би бе­регли захаращені пляжі, а то втопляться у власному смороді та смітті. І ні язик, ні флаг не допоможуть, як­що відпочиваючих далі гос­титимуть собачатиною та гнилими продуктами.
***
У Львові 29 травня бі­льше 10 тисяч громадян вийшли на акцію протесту проти прибуття туди тава­ріщєй-провокаторів 22 че­рвня. Львівською владою ви­рішено цей день відзна­чити вшануванням пам'яті жертв НКВС у червні 1941 року.
***
«Великі українці» Рус­лана і Пономарьов браку­ють чудових україномов­них конкурсантів на шоу «Голос країни». Чим зди­вований сам продюсер шоу Меладзе.
Категорія: Коротко | Переглядів: 755 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама