Четвер, 28.03.2024, 21:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Червень » 12 » Довкола новин
16:52
Довкола новин

27 травня керівникам випускних 11-х класів ра­йону від народного депу­тата України Василя Пет­ьовки вручено цінні пода­рунки. Жінкам – експрес-кофеварки та кофейні сер­візи, чоловікам – наручні го­динники. Сьогодні депу­тат Петьовка єдиний, хто постійно і реально допо­магає мешканцям Тячів­щини.
***
Якщо земельна рефор­ма проводитиметься без урахування національних інтересів українців, то це - 10 млн. безробітних, лю­мпенізація народу, повне виснаження землі та ко­лонізація її іноземцями.
***
Замурзана Росія глу­зує з трагедії японців. Ось і вся мораль Кремля.
***
Кагебіст Кіріл ахрєнєл зовсім. Послав своїх боро­датих опричників захоплю­вати святе місце українців – археологічні розкопки Де­сятинної церкви, і гепнути там свою, московську. Кия­ни стали на захист істинної православної святині Київ­ської Русі. Столична влада підтримує Кіріла.
***
Верховна Рада прийня­ла антикорупційний закон для …наймаститіших кору­пціонерів. Можливо вже виборці виженуть аферис­тів з парламенту. Бо надої­ли не на жарт.
***
В Україні спіймано че­ських шпіонів, які крали наші секрети. І «пепічкам» кортить українського?
***
Янукович відвідав Уж­город. Мало хвалив, мало сварив. Але надіятись за­карпатцям на краще сьо­годні, завтра і післязавтра не варто. Регіональні «мо­нстри» залишаються на місцях попри надії декого.
***
Українські вчені готові своїми знаннями поклас­ти світ «на лопат­ки». Та ця влада в натурі на ло­патки кладе самих вчених.
***
Екс-директора МВФ саджають за грати, бо хо­тів файних покоївок. Ще й СНІДу нахапався. Оце си­вини у бороду, а чорт у реб­ро!!! В Україні за таке дали б ордена.
***
Казахи дають своїм дітям ім'я Тарас, вшано­вуючи українського Кобза­ря, котрий під час заслання змальовував життя казах­ського народу. Наші діти знають Шевченка – футбо­ліста.
***
Депутати ВР України ма­ють всілякі наукові звання. Після пильного ознайом­лення з їхніми «працями» виявляється, що вони крадуть не тільки гроші, заводи і землі.
***
Нам продовжують пос­тійно нагадувати про євре­йський Голокост. Те, що тисячі їх у Бабиному Яру зібрали 9 київських ра­бинів – страшна таємниця. Як фашисти віддячили цим «священикам», теж не­відомо.

***
Бандити 90-их років виявились справедливі­шими за діючу владу, бо брали з підприємців 10% «податку». Ці забирають все.

***

91-річного українця Іва­на Дем'янюка німці засуди­ли на 5 років позбавлення волі за нацистські злочини. Доказів цьому немає, що ви­знав навіть ізраїльський суд. Невже фріци виріши­ли перекласти свої звірс­тва на українців?

***

Чомусь світ сидить тихо про те, що виробляли жи­ди зі своїми у німецьких концтаборах. Проте остан­нім часом згадують росіян, поляків і білорусів.

***

У Закарпатті русинську тему розкручують кому­ністи. Виборцям пора з цим «пролетаріатом» закінчува­ти. Місцевим же русінам пот­рібно негайно приступити до вивчення «інтернаціо­налу» і «Лєнін всєгда жівой».

***

Валіз Арфуш керує нац­телекомпанією. Чоловік ле­две володіє російською, а ми чогось хочемо від цього гівняного телебачення з сов­депівськими кінами про вой­нушку.

***

У незалежній Україні за образу Сталіна-Лєніна ши­ють кримінал. Чи може та­ке собі придумати Європа?

***

Цій владі залишилось абкакацца з Євро-2012. То­ді їй точно кінець.

***

Ізраїльські спецслуж­би відловлюють своїх во­рогів в Україні. Чують себе як вдома при нашій СБУ. Погано бути помийною ямою з безвізом.

***

Великдень відсвятку­вали як тому годиться: Богу молилися, свічки «їли», шо­вдор теж і пили. А от із со­вістю напруга, бо дерли перед святами одні з од­них останню шкуру.

***

Острів Хортиця, слава України гине. Мешканців звідти виганяють чиновни­ки, менти і московські попи задля будівництва собі «храмів». Де тоті козаки з гарматами?

***

Олігархічна жидва за­куповує дорогі бомбосхо­вища. Бояться. Лише не ві­домо чого більше, кінця сві­ту чи народного гніву? Ось чи врятуються…

***

Москва вкрала не тільки нашу історію, традиції і віру. Сьогодні герої українських казок стають брендами російського туризму.

***

Справа Тимошенко і Лу­ценка продовжується. Куч­ма теж не у повазі. Одні злодії наїхали на інших. Коли їх усіх засудять?

***

Азаров докерував – гре­чка китайська, сало в'єт­намське, картопля араб­сь­ка і т.д. Які «блага» нас чекають далі, страшно по­думати, бо продукти хар­чування одна галіма хімія.

Категорія: Коротко | Переглядів: 1021 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама