Четвер, 25.04.2024, 19:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Червень » 12 » Українським зерном керує Путін
17:04
Українським зерном керує Путін

За найбільшим експортом укра­їнського зерна маячить фігура ро­сійського прем'єра. 

Владімір Путін зі своїми донець­кими улюбленцями створив аналог РосУкрЕнерго – РосУкрЗерно («Хліб Інвест»), яким керує лідер за­карпатського «Фронту Змін» Яце­нюка Роберт Бровді. Таким чином Росія отримала доступ до ринку зер­на України, що належить до п'ятірки найбільших експортерів хліба у світі.

У газовій сфері породження Лео­ніда Кучми і Путіна, а згодом при підтримці Віктора Ющенка приве­ло до того, що контроль над газовим балансом України опинився в руках Газпрому на всі сто відсотків. Саме з білокам'яної Київу диктують ціну і кількість газу, яку Україна має при­дбати.

Аналогічна схема пройшла і з українським зерном, завдяки чому у путінський «Внєшекономбанк» лавиною течуть не тільки наші гро­ші від газу, але й від зерна.

Незважаючи на врожаї, з яких ми можемо годувати себе і експор­тувати збіжжя в інші країни, свого хліба бачити не будем.

Донецька братва здає Україну кре­млеві на всі застави. Україна далі залишається дешевою годувальни­цею Росії, вкотре приміряючи на себе московські пута. Українці ку­пуватимуть буханець хліба за ве­ликі гроші, натомість «братья» на­биватимуть тельбухи нашим хлі­бом досхочу. Це така «дружба» по­винна бути між Україною і Росією?!

Чи не буде пізно рятувати себе, ко­ли нас продадуть з «патрахамі»? І коли почнемо вреті-решт думати у першу чергу про себе? Вигнавши антиукраїнських олігархів з політи­чної і економічної сфер країни, зас­тавивши їх віддати вкрадене украї­нському народові.

За матеріалами журналу «Український тиждень»

Категорія: Економіка | Переглядів: 900 | Додав: admin | Теги: зерно, путін, Росія, загарбання багатств держави, Україна, агресивна політика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама