Неділя, 05.05.2024, 16:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Лютий » 23 » Віктор Суворов попереджує!
20:21
Віктор Суворов попереджує!
Віктор Суворов Відомий на весь світ публіцист Вік­тор Суворов (Рі­зун) колишній спі­вробітник російсь­кого ГРУ (Главное разведовательное управление), автор книг «Льодо­лам», «День М» та ін. вважає, що доки в Укра­їні не буде проведено люстрацію – виведення з тіні колишніх КГБіст­ських стукачів, які осіли у ниніш­ній українській владі, доти Укра­їна буде плентатися за Москвою. І ніяка по­зитивна перспектива, нія­кий Євро­союз нам не світить. На­віть в кінці тунелю.

Колись цей розумний українець передбачив, що другим президен­том Росії буде КГБіст завдяки іс­нуючій системі сексот. Що є смер­тельним зашморгом на шиї будь-якого демократичного суспільства.

Віктор Суворов свого часу од­ним із перших вітав присвоєння Героя України Роману Шухевичу – командувачу УПА. Бо як про­фесійний розвідник, правду знав достеменно.

Щоби не розізлити Кремль, який присудив Суворову розстріл, і не один за надання світові прав­дивої інформації про істинну суть комуно-московської «миролюб­ної» політики, українська влада боїться надати Суворову-Різуну своє громадянство, як уродженцю Житомирщини. Про що пан Вік­тор неодноразово просив україн­ську владу. Проте у багатьох пост­соціалістичних країнах В. Суво­ров за правду про диявольську суть Кремля отримав найвищі на­городи і почесне громадянство. Ми ж, як завжди ззаду. Лижемо чужі зади, не шануємо своїх ге­роїв. Ні мертвих, ні живих, ні не народжених.

Петро Кріс
Категорія: Коротко | Переглядів: 709 | Додав: admin | Теги: Віктор Суворов, Кремль, Шухевич, ГРУ, Льодолам, КГБ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама