Понеділок, 29.04.2024, 06:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Тячівська незалежна районна соціально-політична газета: on-line версія

Держава - понад партії! Нація - понад класи!
Перш ніж говорити, яка Україна тобі потрібна, подумай, який ти потрібен Україні!

Головна » 2011 » Квітень » 6 » Жінка огорнута добротою і любов’ю
20:01
Жінка огорнута добротою і любов’ю

Юлія Драгун«СЧ» вже подавала ма­те­ріал про на­шу чудову зе­млячку Юлію Драгун з Но­воселиці, яка здійснила сп­равжнє твор­че чудо, випу­с­тивши свою книгу у світ для дітвори під назвою «Хто раніше всіх встає?» Люди, кот­рим не байдужа доля нашої малечі з подивом сприйняли цей прекрасний дарунок рідній громаді. Хто б міг собі подумати, що у цей безликий час на нашій землі Бог ще родить таких бе­регинь домашнього вогнища, не спа­плюженого різними перевертнями у більшості всіляких «українських» ЗМІ та чужих книжках про ніщо, за­полонивших наші книгарні. 

Без перебільшення скажу: — ця жі­нка огорнута життєдайною добротою, материнською любов'ю до свого справжнього і не підробного. Вона ви­ща від писак-баламутів, що капарять словом на кожному кроці від Тячева до Київа, хто-зна за що обліплених різ­ними регаліями. Всупереч цьому, па­ні Юлія видала своє чергове диво – «Горнятко доброти», у якому розділ «А ми діти- гуцулята» починається ві­ршиком «Де найкраща земля?» Звіс­но, наша найкраща і найбагатіша, ось ті­льки поки що не надто щаслива з горе-патріотами при владі. Вже пос­піль 20 років. Котрі надто далекі від «Гор­нятка доброти», бо давно забули, що воно таке оте добро. У них по­няття «добра» заключається знаєте в чому.

А творчість Юлії Драгун доказує ще одну українську істину – без вели­кої, міцної і дружньої родини, ми – ніхто! Адже завдяки рідним: чоло­вікові, дітям пані Юлія може творити книжкове диво для дітей не тільки краю, а й усієї України. Родина дала змогу цій жіночці випустити у світ свої неординарні шедеври для діт­вори, чого так бракує сьогоднішньо­му суспільству.

Мав би міх грошей, віддав би цій людині, аби її віршики, оповідан­нячка, пісеньки лунали по всій країні. Бо задихається наша дітвора у різ­ному чужоземному смороді, котрий окрім хаосу і безвір'я нічого нам не несе. Тому можу тільки зі словами глибокої вдячності і поваги стати перед цією Бере­гинею дитячих душ, українських родин та побажати їй далі продов­жувати свою неоціненну працю.

Вами Юліє Юріївно керує сам Господь. А ми, українські націона­лісти, гордимося Вами! Доки є такі як Ви, антиукраїнська нечисть не має сили нас здолати.

Ваш Петро Дідух

Категорія: Люди | Переглядів: 752 | Додав: admin | Теги: література, Діти, жінка, матір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Як Ви ставитеся до теперішньої влади?
Всього відповідей: 104

Статистика

Каталог «ua24.biz»


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Теги сайту

Реклама